Ansiktsbehandlingar

Microneedling -

SkinPen

SkinPen är en medicinskteknisk microneedlingpenna som med hjälp av sterila nålar skapar en kontrollerad skada i huden. Behandlingen jobbar med indikationer som pigmentering, linjer, rynkor, acne, acneärr mm. SkinPen är den enda FDA godkända microneedlingpennan på marknaden och därför kan vi garantera en säker och effektiv behandling som utförs av auktoriserad/legitimerad personal.


Denna behandling passar alla hudtyper.

PRX-T33

PRX-T33 är en nålfri hybrid av kemisk peeling och filler som ökar cellförnyelsen och elasticiteten i huden. Behandlingen passar alla hudtyper, åldrar och årstider då den inte orsakar ljuskänslighet.


Behandlingen är ytterst minimalinvasiv på huden vilket resulterar i att man slipper ”frosting” och ”down-time” samt oönskade sidoeffekter.


En PRX-T33 behandling reducerar rynkor, fina linjer och pigmentfläckar samt återskapar fyllighet och spänst. Den är exfolierande vilket resulterar i jämnare hudstruktur och glow. 


  Klassisk ansiktsbehandling & Platinum Facial

  Vare sig du har något specifikt du behöver hjälp med gällande din hud, önskar portömning, vill ha en avslappnande stund eller lite vägledning inom hudvård och produkter är våra ansiktsbehandlingar för dig. Vår auktoriserade hudterapeut kommer att undersöka och utforma en skräddarsydd hudvårdsrutin och lägga fram en behandlingsplan utformad efter din hud och dina behov. Vill du ha en längre massage, lyxigare och mer effektfull ansiktsbehandling är Platinum Facial det bästa av det bästa för ditt ansikte.

  Kemisk Peeling

  Kemiska peeling kan ses som en personlig träning för din hud där vi jobbar intensivt för snabba resultat. Denna behandling rekommenderas i en kur av minst sex behandlingar där vi under 12 veckor kan jobba mot ditt specifika mål.


  Acne, pigmentering, linjer och rynkor är vissa av de indikationer som vi kan jobba med. Här utformas en specifik plan där du har stöd och vägledning av din hudterapeut.

  Medik8

  Medik8 är ett professionellt hudvårdsmärke som sedan 2009 erbjuder resultatinriktade produkter av högsta kvalitet. 


  Det finns fyra kriterier som gör Medik8 till ett säkert och effektivt märke:


  • Stabiliteten i de högaktiva hudvårdsingredienser som gör   produkterna säkra att använda.
  • Bevisade resultat som är baserade på publicerade studier.
  • Resultatinriktad hudvård som inte kompromissar med upplevelsen vid användning.
  • Renheten och säkerheten i produkterna men även för miljön.   

   

  Målet är att uppnå och bibehålla en frisk hud genom CSA-filosofin som är otroligt enkel med stor grund i vetenskap. CSA innebär att du använder C-vitamin med solskydd på dagen och A-vitamin på kvällen, med denna metod och vägledning från din hudterapeut kan vi nå dina mål.