KlinikenI hjärtat av Solna hittar du oss, Råsundavägen 131. Till oss tar du dig enkelt med bil eller kommunalt. Det finns gott om parkeringar längs hela vägen och även smågatorna runtom. Om du åker kommunalt är Näckrosens tunnelbanestation närmast, och Solna Station med pendeltåget. Det går även flera bussar till stationer i närheten av kliniken.


Välkomna till oss!
Våra värderingarGrundarna av BEU Clinic hade en klar vision om vad som saknades i skönhetsbranschen, därför blommade idén om detta företag fram och här är vi nu. Redo att förändra skönhetsbranschen och synen på skönhet, förhoppningsvis till en mer inkluderande.


Vi vill skapa ett skönhetscommunity utan vithetsnorm där alla är välkomna och där alla ska känna sig bekväma. Samhörighet och representation är våra ledord! Hos oss är det alltid högt i tak och alla frågor är välkomna, detta för att skapa transparens inom skönhetsdjungeln.

En annan vision är att skapa en plattform för blivande entreprenörer inom skönhet att enkelt komma in i branchen och leva ut sin dröm. Vi ser BEU Clinic som ett varumärke man kan ansluta sig till som egenföretagare där vi erbjuder en arbetsplats med gemenskap, trygghet och massor av empowerment.