Injektioner


Vi jobbar för en säkrare bransch och är glada över den nya skönhetslagen (SFS 2021:367) som trädde i kraft 1 juli 2021. Lagen är till för att skydda dig som konsument och medför bland annat ett krav på betänketid på minst två dygn innan injektionsbehandling. Detta gäller inte alla men gäller dig som ny kund eller dig som inte besökt oss på 6 månader.


Boka därför alltid med fördel en konsultation hos oss så går vi igenom alla dina frågor och funderingar inför din behandling.


På BEU Clinic är Vi och Ni fullt försäkrade med patient- och behandlingsskadeförsäkring. Samtliga injektionsbehandlingar utförs endast av legitimerad personal.

Muskelavslappnande

När vi skrattar, rynkar på pannan och använder vår mimik bildas linjer och veck i ansiktet. Genom att injicera ett muskelavslappnande medel blockeras den nervimpuls som får ansiktsmuskeln att dras samman vilket i sin tur leder till muskelavslappning och att den överliggande huden inte kan rynkas.


Resultatet av behandlingen börjar långsamt synas efter ca 3 dagar och efter 2 veckor har du fått din fulla effekt. Därefter håller resultatet i normala fall ca 3-6 månader. Vid korrekt utförd behandling får du ett naturligt resultat med glow och utslätade rynkor.

Filler

Vill du återställa volymförlust, konturera vissa drag eller förbättra proportionerna i ansiktet? Då är det en fillerbehandling du ska boka. Filler består av hyaluronsyra som finns naturligt i huden.


I takt med att vi åldras minskar våra fettdepåer i ansiktet och en förändring av vårt utseende sker oundvikligt. Detta kan återställas med hjälp av filler. Vi kan behandla olika delar av ansiktet för att åstadkomma exempelvis volymökning, utslätning eller fyllighet.


Du ser omedelbart resultat efter en fillerbehandling. men det tar ca två veckor innan slutligt resultat kan bedömas. Resultatet är icke-permanent och du väljer själv när du vill fylla på igen.

Profhilo

Årets bästa injicerbara produkt AMEC- & AESTHETICS-AWARDS 2016!


Den patenterade tekniken och unika sammansättningen för PROFHILO® återskapar förlorad vävnad och motverkar slapphet i huden. Klinisk data bekräftar att hudens struktur, elasticitet och fuktbalans förbättras med en uppstramande verkan genom att på stamcells nivå stimulera vår elastin- och kollagenproduktion.


PROFHILO® lämpar sig perfekt för de som önskar sig

skin rejuvenation och anti-ageing effekt av ansikte, hals, dekolletage och händer där peelingar och vanlig hudvård inte räcker till och vill ha en ordentlig boost av fukt och kollagenstimulering.


Behandlingen är perfekt för dig som önskar hudföryngring utan att förändra ditt utseende.